Novosti Sport Događanja

HR KUP: Vinogradar dočekuje Lokomotivu

24.10.2016. / Nefertum IT
Pred nogometašima Vinogradara ove srijede je vjerojatno najlakša ovosezonska utakmica, u kojoj nemaju što za izgubiti, dok im pobjeda donosi puno toga. U susretu osmine finala Kupa Hrvatske u Mladinu stiže prvoligaš s Kajzerice, Lokomotiva.

hr kup velika.jpg

-Odmah na početku treba reći kako su oni favoriti, no mi idemo odigrati najbolje što možemo. Nama je prioritet prvenstvo, Kup nam je po strani, ali to ne znači da ćemo se predati unaprijed- u najavi utakmice će sportski direktor Vinogradara, Tomislav Višević.

Bit će to još jedan nogometni praznik u Mladini kakvima svo svjedočili posljednjih sezona kada su po srijedi utakmice Kupa Hrvatske gdje je Vinogradar znao kreirati iznenađenja. Jedno od takvih priredili su u jesen 2014. godine kada su upravo u ovoj fazi natjecanja izbacili prvoligaša iz Koprivnice, Slaven Belupo porazivši ga s 3:0 izborivši tako četvrtfinale protiv Hajduka.

hr kup velika 1.jpg

-Pozivam sve gledatelje neka dođu do Mladine i uživaju u još jednom prazniku nogometa- uputio je poziv navijačima Višević.

Utakmica u Mladini igra se od 14 sati, a ulaznice se mogu kupiti u trgovini Fifa ili na dan utakmice na ulazu na stadion.  

Podijeli