Novosti Sport Događanja

Hrvatska kickboxing reprezentacija u Jastrebarskom održala svoj kamp

29.06.2023. / Damir Žbulj

Jastrebarskom je pružena čast ugostiti pripremni kamp Hrvatske kickboxing reprezentacije za sve discipline, na tatamiju i u ringu!

Kamp je ujedno bio i kvalifikacijski za sve prvake i kandidate za odlazak na Europsko prvenstvo u Istanbulu, koje će se održati u rujnu. Isto tako ovo je po prvi puta da je održan ovakav susret najboljih sportaša u kickboxing sportu.

Okupilo se više od 110 najboljih sportaša u svim disciplinama kickboxinga, s izbornicima te predstavnicima klubova i nacionalnog saveza.

Tehnički organizatori kampa bili su Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i Kickboxing klub Jastreb, odnosno Pon Do Kwan Jastreb, a kamp je službeno otvorio gradonačelnik Grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

"Kako bi reprezentacija postigla što bolje rezultate održali smo kamp gdje su natjecatelji međusobno trenirali i sparirali. Sudjelovalo je oko 100-tinjak natjecatelja koji su ostvarili pravo ulaska u reprezentaciju. Kamp je organiziran od strane našeg kluba i trenera, odnosno izbornika tatami disciplina Željka Derdića. Uz našeg trenera, kamp su predvodili ostala dva izbornika za tatami discipline, Edi Višković i Zoran Cicvara. Dio kampa za ring discipline predvodili su izbornici Danijel Šimundić, Igor Ivošević i Miljenko Šarac. Ovim putem bi se htjeli zahvaliti Gradu Jastrebarskom i Športskoj zajednici Grada Jastrebarskog na ustupljenoj dvorani i sve ukupnoj pomoći koju su nam pružili. Također se želimo zahvaliti našem velikom proizvođaču bezalkoholnih pića, Jana," poručili su iz Pon Do Kwan Jastreb.

 

 

Podijeli