Novosti Sport Događanja

I dogodine u trećeligaškom društvu

06.05.2015. / Nefertum IT
Košarkaški klub Jaska kraju je priveo još jednu natjecateljsku sezonu u B-1 ligi. Cilj s početka sezone- ostanak u ligi je ostvaren, te se i ova sezona može ocijeniti zadovoljavajućom obzirom da je prošlog ljeta došlo do novog pomlađivanja momčadi. Dugogodišnji nositelji igre i zaštitna lica jaskanske košarke, Bojan Barković i kapetan Matija Škrinjarić rekli su zbogom aktivnom igranju, te je pred trenerom Markom Stunjom bio zadatak da s mladom momčadi odradi sezonu bez stresa.

kosarka velika.jpg

-Možemo biti zadovoljni jer smo ostvarili zacrtani cilj, a uz to smo afirmirali i dosta mladih igrača. U prvom redu tu mislim na Gabrijela Divića, koji je odskočio te je u prvom dijelu sezone bio među boljim mladim igračima lige- kaže nam trener Marko Stunja.

Jaskanski košarkaši sezonu su okončali na desetom mjestu uz omjer od četiri pobjede (dva puta Dugo Selo, te Podsused i Sisak) i 16 poraza.

kosarka velika 1.jpg

Iako je nova sezona daleko, trener Stunja u akciju će ponovno krenuti s mladim snagama, a do tada će klupski naglasak biti na mlađim kadetima koji se još uvijek nalaze u natjecateljskom ritmu.

-Riječ je o momčadi koja je ove godine osvojila drugo mjesto u Zagrebačkoj županiji gdje je od nas bolja bila jedino Gorica. U toj se kategoriji istaknuo Hrvoje Majcunić koji je bio nositelj igre. Naš je cilj da ovu selekciju što bolje pripremimo da dogodine može igrati neku ozbiljniju kadetsku ligu na području Zagreba- za kraj će Stunja.

Podijeli