Novosti Sport Događanja

I u novoj sezoni po prvo mjesto

22.07.2014. / Nefertum IT
Ponovno je živo na igralištu u Mladini, gdje su jučer s pripremama za novu sezonu započeli nogometaši Vinogradara. Nakon kraćeg sastanka igrača i klupskog vodstva, trener Stjepan Gomerac izveo je momčad na teren na prvi trening. Od prošlogodišnje šampionske momčadi prvom treningu su se odazvali svi igrači osim Vlatka Šimunca koji je preselio u redove prvoligaša iz Zadra, dok su momčad za sada pojačali napadač Pinheiro i kapetan Jedinstva iz Bihaća Benjamin Dizdarević, a treneru Gomercu pokušat će se nametnuti i Grgić, Grgurević te Capan koji se nalaze na probi.

PRIPREME VELIKA.jpg

-Radit ćemo svaki dan, a srijedom i subotom ćemo odigravati prijateljske utakmice. Pripreme su duge i nadam se će sve proći u najboljem redu. Naša ambicija je prvo mjesto i ulazak u 3. HNL- rekao nam je sportski direktor Vinogradara, Tomislav Višević.

Tijekom pripremnog perioda momčad će odigrati devet prijateljskih utakmica. Prva je na rasporedu već u subotu protiv Bregane, a do početka prvenstva koje počinje 30. kolovoza momčad će snagu odmjeriti i protiv Jedinstva, Sesveta, Lučkog, Stupnika, Zrinskog, Španskog i Vrapča, dok će im protivnici u generalki pred prvenstvo biti nogometaši Samobora.

PRIPREME VELIKA 1.jpg

Podijeli