Novosti Sport Događanja

Ivana Trivičević državna prvakinja

18.05.2015. / Nefertum IT
Vikend za nama bio je uspješan za judašice Jaske koje su na državnom prvenstvu u Samoboru osvojile tri odličja, jedno zlatno i dva brončana.
Na najviše postolje u konkurenciji djevojčica do 14 godina u kategoriji do 63 kilograma popela se Ivana Trivičević koja je bila bolja od svojih suparnica osvojivši zlatno odličje i naslov državne prvakinje.

-Briljirala je, iako je bila najlakša u kategoriji. Bez obzira na to tri borbe u kojima je pobijedila odlično je odradila- rekao nam je trener, Ivica Blažek.

Uz nju na pobjedničkom postolju bile su i Klaudia Tandarić koja je u juniorskoj konkurenciji u svojoj kategoriji osvojila treće mjesto, te Mihaela Jagatić koja je proteklog tjedna završila u bolnici. No, smogla je dovoljno snage te je dobro odrađenim borbama na kraju došla do medalje brončanog sjaja.

judo jaska velika.jpg
FOTO: Judo klub Jaska

Bronca za Ozanu Milatović iz Pisarovine

Zajedno s jaskanskim judašima bila je i njihova kolegica Ozana Milatović iz susjednog Judo kluba Pisarovina na kojem je taj klub osvojio prvu državnu medalju budući da je Ozana natjecanje završila na trećem mjestu. Inače, trener Ivica Blažek na ovo je natjecanje poveo sedmero natjecatelja, a uz osvajačice medalja na prvenstvu su još nastupili Ema Hosi, Marcel Hosi, Patrik Braje i Ivona Pučar.

-Ovo smo čekali cijele godine, te smo se od rujna prošle godine pripremali za ovo natjecanje. Koliko god imali jaku mušku ekipu, na površinu nam uvijek isplivaju cure koje pokupe medalje na državnim prvenstvima- o postignutom rezultatu će Blažek.

judo jaska velika 1.jpg
FOTO: Judo klub Jaska

Podijeli