Novosti Sport Događanja

Jakov Kupina prvak Hrvatske

17.03.2015. / Nefertum IT
Proteklog vikenda Jastrebarsko i Karate klub Jastreb su bili domaćini Prvenstva Hrvatske za mlađe uzraste. Dvodnevno natjecanje je okupilo preko 500 natjecatelja iz 75 klubova. Prvog natjecateljskog dana Prvenstvo je održano u kategoriji učenika, dok su u nedjelju nastupile kategorije mlađih učenika i mlađih kadeta.

-Kako su mnogi klubovi boravili u našem gradu koristeći ponuđene smještajne kapacitete naših iznajmljivača i ugostiteljsku ponudu, iskazujemo zadovoljstvo da smo ovim sportskim događajem doprinijeli promociji našeg grada i našeg kraja. Ujedno se zahvaljujemo svima koji su nam bili podrška i pomogli na bilo koji način- kažu u Karate klubu Jastreb, čiji su natjecatelji postigli značajne rezultate osvojivši sedam medalja.

jastreb velika.jpg
FOTO: Karate klub Jastreb

Prvakom Hrvatske u kategoriji mlađih učenika do 34 kilograma postao je Jakov Kupina. Uz ovo zlatno odličje jaskanskim karatistima su pripala još tri srebrna i brončana odličja. Osvojanjem srebrnih medalja viceprvacima u svojim su kategorijama postali Lucija Hodak, Karlo Volarić i Luka Vučinić, dok su medalje brončanog sjaja osvojili Ella Bjelanović, Jakov Kupina (kategorija učenika, op.) i Matej Braje.

jastreb velika 1.jpg
FOTO: Karate klub Jastreb

Podijeli