Novosti Sport Događanja

Jaska Vinogradar krenula s pripremama za viši rang: Pobjeda protiv juniora Karlovca za 'zagrijavanje'

31.07.2023. / Damir Žbulj

Nogometaši Jaske Vinogradar, pod vodstvom Sanjina Lucijanića, krenuli su s pripremama za novu sezonu, u višem rangu, među klubovima u 4. NL Središte Podskupina B.

U petom razredu hrvatskog klupskog nogometa.

U odnosu na prošlu sezonu na Centralu su stigli Mihael Stepinac (TOP Kerestinec) i Ivan Miščin (Karlovac 1919), a moguć je skorašnji dolazak još jednog ili dva pojačanja. Klub su tijekom ljetne stanke napustili Luka Rupčić (Kanada), Martin Borković (Australija), Dorian Belan i Tin Mesic (Ilovac), a zbog poslovnih obveza i nemogućnosti redovnog treniranja u kadru neće biti ni Karla Novosela.

Treneru Lucijaniću na početku priprema na raspolaganju su Josip Braje, Igor Pajić, Matija Majkić, Tin Borovec, Tomi Kopić, Tvrtko Nad, Borna Kordić, Matija Krnjus, Martin Bašić, Josip Španić, Daniel Mićunović, Juraj Celić, Martin Miščin, Mario Meter, Josip Obradović, Borna Grdiša, Marko Kelava, Mihael Pleše, Mihael Stepinac i Ivan Miščin.

Pojačan je i stručni stožer...

"Pomoćnik prvom treneru i najbliži suradnik bit će iskusni karlovački stručnjak Stjepan Lucijanić, donedavni trener juniora Jaske Vinogradara, koji je prije četiri godine već uspješno surađivao s prvim trenerom Jastrebova u Vinogradaru. Trener vratara svih Jaskinih uzrasta postao je jedan od čuvara mreže kluba s Centrale Igor Pajić, koji će po potrebi stati i među vratnice. Tijekom ovoljetnih priprema trenirat će se četiri puta tjedno, a odigrat će se i četiri pripremna dvoboja," poručili su iz kluba.

Jastrebovi su odigrali prvu pripremnu utakmicu na stadionu Marijan Bradvić Mara, a porazili su juniore Karlovca 1919.

Već u petoj minuti zabio je Kordić, a nakon što su gosti izjednačili sredinom prvog dijela mreže se nisu tresle sve do završnice, kad je Martin Bašić u 82. poentirao za konačnih 2:1.

Za Jasku Vinogradar su od prve minute krenuli Braje, Bašić, M. Miščin, Španić, Stepinac, Tv. Nad, Mićunović, Borovec, Kelava, I. Miščin i Kordić, a još su priliku dobili i Pustaj, Božić, Horvatić, Pleše, Obradović, Tomić, Lukina, Celić i Štimac.

U nedjelju, 6. kolovoza, na rasporedu je utakmica protiv Topuskog, a protivnici će u ovom razdoblju biti Ilovac i Maksimir.

Sezona počinje 26. kolovoza, doma protiv Libertasa iz Novske.

 

Podijeli