°C -3

Jaskanac Karlo Volarić osvojio srebro na Prvenstvu Hrvatske u borbama za kadete i juniore

19.11.2018.

Redakcija

Za vikend, 17. i 18. studenog u sportskoj dvorani centra Mavrinici, Rijeka održano je Prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete i juniore na kojem su nastupili i karatisti Karate kluba iz Jaske. Na PH-e, veliki uspjeh postigao je Karlo Volarić koji je u kategoriji juniori borbe preko 76 kg osvojio srebrnu medalju.

U juniorima osim Karla Volarića nastupio je Luka Vučinić u kategoriji borbe do 68 kg. Luka je u prvom kolu pobijedio visokim rezultatom (4:1) natjecatelja koji je na nedavno održanom izbornom turniru za OI osvojio prvo mjesto, no nažalost nesretnim slučajem u sljedećem kolu je rezultatom (2:1) izgubio posljednjim trenutcima susreta iako je četiri sekunde prije kraja bio u prednosti.

U kategoriji kadeta borbe do 57 kg, nastupio je Stipe Rukavina, dok je u kategoriji kadetkinja borbe preko 54 kg nastupila Lucija Hodak. Stipe i Lucija imali izvrsne nastupe, Stipe je u zadnjim sekundama borbe rezultatom (1:0) ostao bez medalje, dok je Lucija neriješenim rezultatom (u drugom kolu), i nepopularnim pravilom prvog boda koji je postigla njena suparnica, izgubila iako je u istoj borbi bila puno bolja te tako ostala bez mogućnosti osvajanja medalje.

Galerija slika

Jaskanac Karlo Volarić osvojio srebro na Prvenstvu Hrvatske u borbama za kadete i juniore Jaskanac Karlo Volarić osvojio srebro na Prvenstvu Hrvatske u borbama za kadete i juniore Jaskanac Karlo Volarić osvojio srebro na Prvenstvu Hrvatske u borbama za kadete i juniore Jaskanac Karlo Volarić osvojio srebro na Prvenstvu Hrvatske u borbama za kadete i juniore