Novosti Sport Događanja

Jaskanke izvrsne na Škrapingu

10.03.2016. / Nefertum IT
Ni olujno jugo na otoku Pašmanu nije spriječilo gotovo 1 300 registriranih natjecatelja iz 11 zemalja te gotovo 500 šetača i rekreativaca koji su iz svih dijelova Hrvatske došli uživati u netaknutoj prirodi otoka Pašmana i druženju s prijateljima. Ovu jedinstvenu međunarodnu treking utrku karakterizira sjajno snalaženje u prirodi, skakanje, trčanje i penjanje na atraktivnom otočkom terenom prepunom prepoznatljivih škrapa i kamenja.

jastreb velika.jpg

Utrka je bila podijeljena u tri kategorije: ultra (najteža trka), challenger i light verzija, članovi Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme nastupili su u dvije lakše kategorije. U Light kategoriji na stazi dužine od 10kilometara u konkurenciji od 324 natjecateljica, Jana Budinšćak nakon prošlogodišnjeg drugog mjesta ove je godine bila treća, dok je Katarina Mikšaj u istoj kategoriji ciljem prošla kao sedma.

jastreb velika 1.jpg

Na stazi iste dužine u muškoj konkurenciji Mladen Budinšćak je utrku završio na 25. mjestu, a Matijas Mikšaj na 34. u konkurenciji od 182 natjecatelja. U kategoriji challenger nastupio je Robert Mrakužić koji je u konkurenciji od preko 330 natjecatelja do cilja došao kao 31.

Podijeli