Novosti Sport Događanja

Jaskanske stolnotenisačice brončane u 1. Hrvatskoj ligi za žene

19.04.2019. / Redakcija

Ženska stolnoteniska ekipa STK Jaska sa dvije sigurne pobjede uz prikazanu odličnu igru, na domaćem terenu potvrdila je već ranije osigurano 3. mjesto u prvenstvu 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene.

U posljednjem krugu prvenstva domaće igračice deklasirale su ekipe STK Sveta Nedjelja-Novaki i STK Zabok maksimalnim rezultatom 4:0. Osim osvojenog 3. mjesta ekipe, Sara Sušac, Mirela Crnilo i Martina Jukić zajedničkim snagama postale su i uvjerljivo najbolji par lige sa 17 pobjeda i samo jednim porazom u 18 odigranih susreta. Prvo mjesto zasluženo je osvojila ekipa STK Vrsar dok je drugo mjesto pripalo ekipi STK Crikvenica.



Na taj način seniorke STK Jaska još jednom su pokazale svoju kvalitetu i ponovno završile u krugu ponajboljih ekipa u kojem se nalaze već niz sezona. U dosadašnjim sezonama nastupanja u 1. ligi STK Jaska je u tri navrata osvajala 2. mjesto i dva puta 3. mjesto. Samo u prvoj sezoni nastupanja ekipa je ostala bez plasmana u krug prve tri ekipe lige osvojivši u svojoj debitanstkoj sezoni 5. mjesto.

Podijeli