Novosti Sport Događanja

Jastreb extreme donirao vrijednu opremu školarcima

23.11.2018. / Redakcija

Protekli tjedan Društvo za sport i rekreaciju Jastreb exteme doniralo je Posebnoj odgojno obrazovnoj skupini u Čegljima vrijednu opremu za provođenje nastave.

Sredstva kojim je omogućena kupnja potrebne opreme i pomagala je prikupljena su na Humanitarnom 6-satnom ultramaratonu koji se je održao u sklopu manifestacije Ljeto u Jaski.

Iz Udruge posebno zahvaljuju najvećim donatorima Željku Oreškom, Hrvatskom strukovnom sindikatu kontrolora letenja i Hrvatskoj udrugi kontrolora letenja koji iz godine u godinu prate ovu humanitarno događanje.

Primopredaji opreme je prisustvovala i ravnateljica Osnovne škole Ljubo Babić, Sanja Sertić, te im je u ime učenika, djelatnika i roditelja zahvalila na velikodušnoj donaciji koja će učenicima olakšati daljnje školovanje i boravak u odjelu.

-DZSIR Jastreb extreme se zahvaljuje još jednom svim sudionicima ove humanitarne manifestacije na sudjelovanju i donacijama, kojima je omogućeno lakše i bolje savladavanje školskog gradiva malim školarcima-poručili su iz DZSIR-a Jastreb extreme.

(DZSIR Jastreb extreme)

Podijeli