Novosti Sport Događanja

Jastrebovi na domaćem terenu neočekivano prosuli dva boda protiv Mladosti iz Obrezine

24.05.2022. / Redakcija

 

Jastrebovi su u Mladini ugostili Mladost iz Obrezine i neočekivano prosuli dva boda. Domaća je momčad dominirala cijelim tijekom dvoboja, pogotovo u prvom poluvremenu, ali desetak promašenih vrlo dobrih prigoda, uz ponešto "propuha" u zadnjoj crti obrane, bilo je previše da bi sva tri boda ostala na kontu Lucijanićeve momčadi.

Gosti su se uglavnom orijentirali na obranu, ali su u nekoliko navrata vrlo opasno prijetili, dvaput poentirali, a na koncu čak i propustili odnijeti puni plijen kući. Mladostaši su nakon šest Jaskinih promašaja poveli u 34. minuti, kada kapetan Tadić bježi domaćoj obrani i pogađa za vodstvo svog sastava. U 40. minuti Rupčić promašuje čisti zicer, ali ipak u zadnjim otkucajima prve dionice utakmice, ponovno izbija ispred vratara Mikleca i poravnava omjer na 1:1. U nastavku se nastavlja dominacija Jaskanaca, ali bez konkretizacije, sve dok u 65. minuti najbolji domaći igrač Luka Mravunac nije punom nogom iz daljine briljantno pogodio desni kut Mikleca za vodstvo domaće momčadi. U 75. minuti Rupčić nije precizan glavom, a samo minutu kasnije nakon udarca i odbijanca, Bruno Ivančić je najspretniji i lopta je u domaćoj mreži, za 2:2.

Vrhunac uzbuđenja ove vrlo sadržajne utakmice vidjeli smo u 82. minuti, kada domaći vratar Josip Braje u istoj akciji skida dva zicera gostima. Najprije Marku Ivančiću nogom, a odmah potom i Hercigonji rukom. U finišu su Jaskanci pritisnuli žuto-crne iz Obrezine, pokušali su doći do pobjedničkog pogotka, ali nije bilo mirnoće u završnici. Na kraju, gosti su bili puno zadovoljniji konačnih ishodom, a domaći mogu itekako žaliti za brojnim promašajima, ali biti i sretni da na kraju nisu izgubili utakmicu, a mogli su. Malo zadovoljstvo Jastrebovima ipak ostaje s činjenicom da su sačuvali niz neporaženosti već gotovo punih sedam mjeseci, odnosno 15. ligašku, a ukupno 21. utakmicu zaredom. Na tome im svakako treba čestitati.

 

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA - 27. KOLO

JASKA VINOGRADAR - MLADOST (O) 2 : 2

MLADINA - Stadion SRC Mladina. Gledatelja 70. Sudac: List (Vrbovec) 6. Pomoćnici: Crnčić (Vrbovec) i Jukić (Farkaševac). Delegat: Mužević (Samobor).
STRIJELCI: 0:1 - Tadić (34), 1:1 - Rupčić (45), 2:1 - L. Mravunac (65), 2:2 - B. Ivančić (76).
JASKA VINOGRADAR: J. Braje 7,5, M. Mravunac 6 (od 59. Všetečka 6), Krnjus 6, Novosel 6, Borovec 6,5 (od 79. Mesic -), L. Mravunac 7,5, Kopić 6,5, Tv. Nad 6, Rupčić 6,5, Kordić 6,5, To. Nad 6,5. TRENER: Sanjin Lucijanić 6.
MLADOST OBREZINA: Miklec 8, Hadžiabdić 6, B. Ivančić 7, Tadić 7,5, M. Ivančić 6, D. Matić 6, Grdić 6,5, Š. Matić 6 (od 63. Pejak 6), Jaki 6 (od 55. Hercigonja 6), Hren 6,5, Smajić 6,5. TRENER: Romano Župetić 6,5.
IGRAČ UTAKMICE: Mislav Miklec.

 

AUTOR: TOMISLAV TADIĆ

Podijeli