°C 11

Jastrebovi "preletjeli" Rakov Potok

24.02.2021.

Redakcija

Nogometaši Jaske odigrali su svoju prvu utakmicu u 2021. godini. Na neutralnom terenu u Brezju, Jastrebovi su u pripremnom ogledu svladali vrlo dobru momčad Rakovog Potoka, rezultatom 2:0.

Prvi pogodak postigao je glavom u 30. minuti povratnik u momčad s Centrale Gabriel Koluder, a u 60. minuti nakon jedne polukontre u strijelce se upisao i Tomislav Nad, potvrdivši tako pobjedu Jaske protiv suparnika iz višeg ranga natjecanja.

Bila je to vrlo korektna, dopadljiva te nadasve korisna provjera za oba sastava, a Jastrebovima ujedno i "generalka" uoči zaostale utakmice 12. kola 1. ŽNL Zapad, na gostovanju kod Bregane, koja je na rasporedu u nedjelju, 28. veljače, tjedan dana uoči početka proljetnog nastavka sezone. Po svemu sudeći, momčad Mislava Bradvića i Viktora Šimanovića, spremna će ući u proljetne izazove koji slijede u 1. ŽNL Zapad i završnici Kupa NS Jastrebarsko.

Spomenimo još na kraju ovog izvješća da je Jaska protiv Rakovog Potoka zaigrala u sastavu: Budinšćak - Smičiklas (Cipovec), Kopić, Borković, Novosel - Mravunac - Borovec (Mioković), Tandarić (Vidaković), Koluder (Kurpes), Nad - Všetečka.


(Tomislav Tadić)