Novosti Sport Događanja

Jastrebovi svladali Turopoljac i nastavili briljantan niz, oprostili se od svoje Centrale za ovu sezonu

06.06.2022. / Redakcija

Na oproštaju od svoje Centrale za ovu sezonu, Jastrebovi su upisali laganu pobjedu u neravnopravnom dvoboju protiv devetorice gostujućih nogometaša iz Kuča, koji su korektno odigrali koliko su mogli u ovoj konstelaciji snaga.

Po velikoj vrućini i teškim meteorološkim uvjetima, u igri u drugoj brzini, dva pogotka za domaću momčad postigao je kapetan Ivan Borković, dok su po jednom precizni bili Krunoslav Všetečka i Tomi Kopić. Uz četiri pogotka, vidjeli smo i dosta promašaja domaćeg sastava, a vratar Zagorac istaknuo se s pet-šest krasnih intervencija.

Na kraju, moramo konstatirati da je velika šteta za kraj sezone da je utakmica bila ovakva kakva je bila. Brzo će završiti u dubokom zaboravu, a Jaskancima ostaje zadovoljstvo zbog nova tri boda kojima su osigurali najmanje treće mjesto i nastavka briljantnog niza bez poraza koji je sada na 17 ligaških, odnosno ukupno 23 utakmice i točno 216 dana. Svi se u klubu s Centrale nadaju da će taj niz preživjeti do kraja ove sezone (gostovanje u Lomnici i finale Kupa protiv klinčaselske Mladosti) i preliti se na start sljedeće natjecateljske sezone.

JASKA VINOGRADAR - TUROPOLJAC 4 : 0

JASTREBARSKO - Stadion Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 50. Sudac: Čužić. Pomoćnici: Krznarić i Mužar (svi iz Velike Gorice). Delegat: Kalinski (Gradec).
STRIJELCI: 1:0 - Všetečka (29), 2:0 - I. Borković (37), 3:0 - Kopić (56), 4:0 - I. Borković (69).
JASKA VINOGRADAR: J. Braje (od 46. I. Braje), M. Mravunac (od 46. Mesic), Krnjus, Novosel, Borovec (od 46. L. Koluder), L. Mravunac, Rupčić, Tv. Nad (od 56. Cipovec), Kordić, I. Borković, Všetečka (od 46. Kopić). TRENER: Sanjin Lucijanić.
TUROPOLJAC: Zagorac, Dejanović, Šutalo, Trupčević, Balaj, Janković, Domić, Markulin, Halilić. TRENER: Goran Jelavić.
IGRAČ UTAKMICE: Krunoslav Všetečka.


JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA - 29. KOLO
AUTOR: TOMISLAV TADIĆ

Podijeli