Novosti Sport Događanja

Još jedno uspješno stolnotenisko prvenstvo

01.02.2016. / Nefertum IT
Ponukani dobrom organizacijom s prethodnog turnira, članovi Stolnoteniskog kluba Jastreb ulaskom u novu godinu ušli su s organizacijom prvog ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Jaske u stolnom tenisu. Na turniru su sudjelovala trideset i četiri igrača iz Jastrebarskog Zagreba i Samobora i bliže okolice.

-Ovaj turnir jedan je od najjačih rekreativnih turnira dosada u našoj organizaciji, s mnogo kvalitetnih i jakih igrača koji su visoko pozicionirani na rang listama SOKAZ lige- poručili su organizatori iz Stolnoteniskog kluba Jastreb.

Ravi Vashist ponovno najbolji

Kao i na prethodnom turniru pobjeda je i ovoga puta pripala Raviju Vashistu, indijskom stolnotenisaču koji se vratio u Jastrebarsko potaknut dobrim iskustvima s prošloga turnira u kojem je odigrao napeto finale s Tvrtkom Kunovićem.

-Odlična zabava! Vrhunska organizacija. Nikada nisam odigrao toliko puno mečeva u tako kratkom vremenu, Hrvatska, Jastrebarsko i SOKAZ liga su vrlo razvijeni i vrijedni, puno mi znači da se mogu baviti onime što volim tako daleko od kuće- rekao je pobjednik turnira Ravi Vashist.

stk jastreb velika.jpg

Uz njega na pobjedničkom postolju bio je i Filip Frkonja koji je bio najbolji u utješnoj skupini turnira. U zanimljivom je finalu pobijedio Marijana Pavlečića.   

-Bitna i svima jako draga vijest da se sve više žena prijavljuje na turnire i da one nikako nisu samo prolazne figure turnira u našem klubu. Veliko su iznenađenje bile mlade i talentirane igračice Mirela Crnilo i Josipa Stunja, koja je u neizvjesnom i napetom meču namučila iskusnog Lovru Tomca, iako je taj meč izgubila- za kraj će organizatori koji se nadaju kako će i idući turniri biti jednako uspješni.

Podijeli