Novosti Sport Događanja

Karlo Volarić brončani na Prvenstvu Hrvatske u karateu

26.10.2020. / Maja Peranić

Karlo Volarić, član Karate kluba Jastreb, osvojio je brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore. Karlo se natjecao u kategoriji seniora borbe do 84kg.

Prvenstvo je održano proteklog vikenda u Rijeci u sportskoj dvorani Mladost na Trsatu.

Na PH-e nastupili su još Luka Vućinić u kategoriji mlađi seniori borbe do 75 kg. i Marko Kovačević u kategoriji kadeti borbe preko 70 kg.

-Čestitamo Karlu na ovom za nas izuzetnom rezultatu u kategoriji koja je vrlo zahtjevna i teška. Ovim uspjehom naš klub osvojio je četvrtu medalju ove godine na PH-e-kazali su iz Karate kluba podsjetivši na uspjehe svojih članova Helene Bašić-prvakinje Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja do 49 kg, Ivana Jeličića- prvaka Hrvatske u kategoriji do 38 kg-2011. godište i Vitalija Ivana Stojkovića- brončana medalja preko 38 kg-2011. godište.

-Ovom prilikom možemo najaviti, ukoliko nam ova otežavajuća situacija sa korona virusom bude dozvoljavala, pripreme za ekipne nastupe u borbama: kadeta, juniora i seniora na predstojećem Prvenstvu Hrvatske-poručili su iz kluba.

Galerija slika

Karlo Volarić brončani na Prvenstvu Hrvatske u karateu Karlo Volarić brončani na Prvenstvu Hrvatske u karateu Karlo Volarić brončani na Prvenstvu Hrvatske u karateu Karlo Volarić brončani na Prvenstvu Hrvatske u karateu

Podijeli