Novosti Sport Događanja

Kreator Racing MX Team gala večerom proslavio uspješnu sezonu

05.11.2015. / Nefertum IT
Jaskanski Kreator Racing MX Team u 2015. Godini je osvojio sve što se osvojiti moglo. U svojoj prvoj sezoni u motocrossu osvojio je naslov prvaka Hrvatske u svim klasama u kojima se natjecao. Nikola Hranić prvak je Hrvatske u klasi MX85, Matija Šterpin u klasi MX65, a Antonio Blažeković u klasi MX50. Četvrti član tima, a ujedno i najmlađi vozač Prvenstva Hrvatske - Šimun Ivandić, najbolji je debitant za ovu sezonu. Osim vozačkih naslova, Kreator Racing MX Teamu pripao je i naslov u konkurenciji juniorskih timova u Prvenstvu Hrvatske s ukupno 990 osvojenih bodova.

motori velika.jpg

Direktor Kreator Grupe Davorin Štetner zahvalio je svim partnerima koji su kroz sezonu bili uz Kreator Racing, a svim vozačima i voditeljici tima Gei Gaži Pavičić podijelio je priznanja za njihove uspjehe te poklone koje su pripremili partneri.

-Bila je godina kakvu se samo poželjeti moglo. Još jednom veliko hvala svima koji su pripomogli na putu do ovakvih velikih sportskih uspjeha i vidimo se dogodine- poručili su iz Kreator Racing MX Teama.

motori velika 1.jpg


Podijeli