Novosti Sport Događanja

Kup utakmicama najavljena nova sezona

29.08.2014. / Nefertum IT
Ovog vikenda započinje nova nogometna sezona, a klubovi Nogometnog središta Jastrebarsko otvorili su je Kup utakmicama. Prvo kolo je ponudilo pet utakmica u kojima su uvjerljive pobjede ostvarili Jamnica, Sveta Jana, Jaska i Mladost (B), dok su boljim izvođenjem jedanaesteraca prolazak u daljnju fazu natjecanja izborili nogometaši Dinama čiji je susret protiv Zdenčine završio bez pogodaka. Jamnica je s 8:0 pobijedila Donju Kupčinu, Sveta Jana sa 6:0 Pribić, Jaska s 5:0 Dinamo (VŠ), dok je Mladost (B) sa 6:2 svladala Desinec.

jaska velika.jpg

Pretkolo malonogometnog Kupa

Danas kreće i nova malonogometna sezona koja starta s 11 klubova. Prije prvenstvenog starta, malonogometaši su ovog tjedna odigrali i tri utakmice pretkola Kupa. Malonogometaši Golog Vrha prolazak u prvo kolo su ostvarili visokom pobjedom nad Jastrebom. Utakmica je završena rezultatom 8:1, a uz Goli Vrh dalje su prošle i momčadi Čeglja i Domagovića. Čeglji su s 5:4 svladali Klinča Sela, dok je Domagović udarcima se sedam metara iz natjecanja izbacio Okić. U regularnih četrdeset minuta rezultat utakmice je bio 5:5.

prigorac velika 2.jpg

Kup natjecanje malonogometaši nastavljuju već u utorak, 2. rujna kad su na rasporedu utakmice 1. kola u kojima se sastaju: Domagović- Bratina, Čeglji- Lučelnica, Prigorac- Goli Vrh te u reprizi prošlogodišnjeg finala Slavetić i Gornja Zdenčina.

Podijeli