Novosti Sport Događanja

Kupinec debitira u Jedinstvenoj županijskoj ligi

26.08.2016. / Nefertum IT
Uz Vinogradar koji ove nedjelje utakmicom protiv Trnja otvara novu trećeligašku sezonu na zelene travnjake istrčat će i klubovi jaskanskog Središta koji se natječu u Jedinstvenoj i Prvoj županijskoj ligi.

Jedinstvena županijska liga (peti rang natjecanja) kad su u pitanju klubovi s ovog područja dobila je pojačanje u vidu NK Kupinca koji je osvajanjem naslova prvaka Prve županijske lige stekao pravo igranja u višem rangu u kojem će se priključiti starosjediocu Jamnici. Debi u novoj ligi Kupinec će imati pred domaćim navijačima u nedjeljnom susretu protiv Mraclina, dok Jamnicu očekuje gostovanje u Bedenici kod Strmca.

nog velika.jpg

Jaska kreće u Bregani
 

Uz Kupinec rang više je izborila i Jaska koja se vratila u Prvu županijsku ligu gdje će se pridružiti Dinamu, Mladosti i Krašiću u koji je ovog ljeta nakon dugogodišnjeg igranja za Vinogradar pristupio Marko Povrženić. Novu sezonu Krašić otvara subotnjim susretom protiv Mladosti iz Luke, a domaće utakmice u subotu očekuju i Dinamo te klinčaselsku Mladost koji će ugostiti Savu, odnosno Novake.

U gostima je jedino Jaska koja u nedjelju od 17,30 sati igra u Bregani protiv istoimenog domaćina.

Podijeli