Novosti Sport Događanja

Kupinec ne želi biti prolaznik u Jedinstvenoj županijskoj ligi

10.08.2016. / Nefertum IT
Iza nogometaša Kupinca izuzetno je uspješna prošla sezona u kojoj su osvojili naslov prvaka Prve županijske lige temeljem kojeg su stekli pravo nastupa u višem rangu, Jedinstvenoj županijskoj ligi. Uz to momčad trenera Tomislava Kelava igraa je i u finalu jaskanskog Kupa u kojem su pobjednički trofej nakon lutrije jedanaesteraca osvojili igrači Jaske. Veliki su to uspjesi za klub koji je još 2014. godine igrao u Drugoj županijskoj ligi, da bi se sada eto dvije godine kasnije našao uz bok ponajboljih županijskih klubova.

kupinec1 velika.jpg

-S pripremama za novu sezonu započeli smo u ponedjeljak 25. srpnja, a na trenizima se trenutno nalazi nekih 18 igrača jer neki su još uvijek odsutni zbog godišnjih odmora. Napustili su nas jedino Vračević i Peršin, dok su nam pristupili vratar Nežić, Janječić, Nimac, Anić i Sesar, a još uvijek smo u potrazi za jednim napadačem- informirao nas je trener Tomislav Kelava.

U skolupu priprema momčad će odigrati četiri pripremne utakmice (Polet, Bregana, Sava Drenje i Rakov Potok), dok će generalka pred nastavak prvenstva biti utakmica prvog kola Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije protiv Klasa.

kupinec1 velika 1.jpg

-Naš cilj je zlatna sredina, odnosno gornji dio redoslijeda. Kako bi još poboljšali uvjete na našem sportskom domu trenutno se uređuju svlačionice, sanitarni čvorovi, a planu nam je da jednog dana uredimo i pomoćno igralište. Ono što je trentno jako važno je to što smo uspjeli pokrenuti suradnju sa Zdenčinom po pitanju mladeži- rekao nam je predsjednik kluba Zdravko Štimac koji je u ponedjeljak sudjelovao na plenumu klubova na kojem je određeno kako će Kupinec na premijeri u nedjelju 28. kolovoza na domaćem terenu ugostiti Mraclin.

Podijeli