Novosti Sport Događanja

Kupinec proslavio naslov prvaka

07.06.2016. / Nefertum IT
Utakmica protiv posljednjeplasirane Croatie bila je posljednja za nogometaše Kupinca u Prvoj županijskoj ligi budući da će od sljedeće natjecateljske sezone igrati u višem rangu- Jedinstvenoj županijskoj ligi. Osvojeni naslov sasvim zasluženo je pripao momčadi Kupinca koja je tijekom cijele sezone bila vodeća, o čemu svjedoči i čak deset bodova prednosti pred drugoplasiranim Dinamom iz Jakovlja.

kupinec velika 1.jpg

-Sezonom smo zadovoljni, jer smo nekoliko kola prija kraja osigurali prvo mjesto što nam je bio i glavni cilj. Na sezonu, osim na posljednja kola nemam prigovora, osim na nešto slabiji odaziv na treninge koji je usljedio nakon potvrde prvog mjesta što je nastalo usljed veće bodovne prednosti. Dečki su u cijelu jesen i početak proljeća dali ve od sebe, te smo upravo tu i riješili prvenstvo- ispričao nam je trener Tomislav Kelava.

U posljednjem revijalnom kolu koje je u Kupinec dovelo posljednjeplasiranu Croatiu sve je bilo u znaku proslave prvog mjesta. Iako u zadnjoj utakmici sezone nisu upisali pobjedu (utakmica je završila rezultatom 3:3) velika proslava ulaska u Jedinstvenu županijsku ligu nije bila upitna.

kupinec velika.jpg

Dinamo Okić pobjednički završio sezonu

Dobra završnica prvenstva je i iza nogometaša Dinama koji u posljednjih trinaest utakmica nisu osjetili gorčinu poraza. Uspješnu sezonu u kojoj su na kraju zauzeli četvrto mjesto Dinamovci su završili u pobjedničkim tonovima budući da su s 3:0 svladali drugoplasiranog imenjaka iz Jakovlja.

Poziciju slabija od Dinama je Mladost koja je u posljednjem kolu remizirala u Bregani odigravši protiv istoimenog domaćina 4:4, dok je devetoplasirani Krašić sezonu završio porazom od Novaka.

REZULTATI 30. KOLA
Kupinec-Croatia 3:3, Mladost (KD)-Pušća 4:1, Bestovje-Sloga 1:2, Mladost (L)-Zrinski 1:1, BSK-Sava 2:3, Bregana-Mladost (KS) 4:4, Novaki-Krašić 8:2, Dinamo (J)-Dinamo (O) 0:3

POREDAK
1. Kupinec 64, 2. Dinamo (J) 54, 3. Sava 40, 4. Dinamo (O) 49, 5. Mladost (KS) 46, 6. Bestovje 46, 7. Zrinski 43, 8. Mladost (KD) 42, 9. Krašić 42, 10. BSK 40, 11. Bregana 40, 12. Sloga 38, 13. Mladost (L) 37, 14. Novaki 35, 15. Pušća 27, 16. Croatia 17

Podijeli