Novosti Sport Događanja

Kustošija iskoristila ponuđenu priliku

03.11.2016. / Nefertum IT
Težak poraz na domaćem terenu doživjeli su jučer nogometaši Vinogradara. Mladinom je kao ekspress vlak protutnjala Kustošija, koja je neprepoznatljivu domaću momčad porazila s 4:1. Porazom je Vinogradar koji je imao niz od četiri uzastopne pobjede pao na drugo mjesto s bodom zaostatka za vodećim Krkom koji je u jučerašnjem susretu s 2:0 pobijedio Dubravu Tim Kabel.

tekma velika.jpg

Vinogradar koji u Kupu protiv Lokomotive odigrao kvalitetnu utakmicu, jučer nije bio niti na približnoj razini igre, te su gosti kaznili sve propuste.

Kristijan Lovrić je Kustošiju doveo u vodstvo u 25. minuti nakon brze akcije koju je pokrenuo Ivan Horvat. Osam minuta kasnije Miloš glavom stvari vraća na početak. S 1:1 se odlazi na odmor, a velike zasluge za to idu i domaćem vrataru Goranu Bašiću koji je s nekoliko bravuroznih intervencija spasio svoju momčad da već u prvom dijelu ne bude u rezultatskom zaostatku. 

tekma velika 1.jpg

No, u nastavku susreta i on je bio nemoćan. U samo petnaest minuta (od 47. do 62. minute) gosti koriste ponuđenu priliku te zgodicima Ivana Đurđeka, Ivana Horvata te još jednom Kristijana Lovrića dolaze do uvjerljive pobjede od 4:1.

tekma velika 2.jpg

tekma velika 3.jpg

tekma velika 4.jpg

3. HNL, 11. KOLO
NK VINOGRADAR – NK KUSTOŠIJA 1:4 (1:1)
STRIJELCI:
0:1 Lovrić (25), 1:1 Miloš (33), 1:2 Đurđek (47), 1:3 Horvat (54), 1:4 Lovrić (62)
NK VINOGRADAR: Bašić, Bagarić, Miloš (od 63. Mišura), Ljubojević, Prša (od 56. Ristovski), Rupčić (od 46. Štulec), Šćrbec, Poljak, Prijić, Dalić, Ibriks. TRENER: Roy Ferenčina
NK KUSTOŠIJA: N. Đurđek, Pavliš, I. Đurđek, Horvat (od 85. Ćurković), Deak, Močilac, Borac (od 67. Martinko), Vragolović (od 79. Cindrić), Lovrić, Mihelčić, Cmrečnjak. TRENER: Renato Jurčec

Podijeli