Novosti Sport Događanja

Lučelnica s impresivnih devet pobjeda otišla na odmor

02.11.2016. / Nefertum IT
Igrači Lučelnice na zaista impresivan način zaključili su jesensku dionicu prvenstva. U posljednjoj utakmici igranoj ove sezone ostvarili su i devetu pobjedu u isto toliko odigranih susreta. Posljednja u nizu žrtava bila je momčad Prigorca, koja je u Lučelnici gdje se okupio i poveći broj gledatelja poražena s 10:4.

I ova utakmica kao i većina jesenskih bila je preslika prethodnih u kojima je domaća momčad u drugih dvadeset minuta stigla do uvjerljive pobjede. Proslava jesenskog naslova kako i priliči najboljoj momčadi proslavljena je uz prigodnu veselicu na kojoj pozitivnog ozračja nije nedostajalo.

prvak velika.jpg 

Pobjedom u Bratini Goli Vrh se osamostalio na drugoj poziciji, dok je Slavetić pobjedom nad Gornjom Zdenčinom zadržao priključak sa četvorkom koja drži pozicije koje vode u doigravanje. U derbiju začelja Čeglje su na domaćem terenu poražene od Domagovića.

REZULTATI 9. KOLA
MNK Lučelnica – MNK Prigorac 10:4, MNK Gornja Zdenčina – MNK Slavetić 4:7, MNK Čeglje – MNK Domagović 3:5, MNK Bratina – MNK Goli Vrh 3:4

POREDAK
1. Lučelnica 27, 2. Goli Vrh 18, 3. Prigoarc 15, 4. Bratina 15, 5. Slavetić 12, 6. Gornja Zdenčina 9, 7. Domagović 6, 8. Čeglje 6

Podijeli