Novosti Sport Događanja

Male nogometaše Dinama iz Okića iznenadili proslavljeni Jaskanci, klub potpisao suradnju s NK Istrom 1961

16.06.2021. / Maja Peranić

Ovih je dana vrlo sadržajno u županijskom ligašu Dinamu iz Okića. Puno je lijepih događaja i dobrih vijesti. Seniorska momčad je osvojila treće mjesto u 2. ŽNL Zapad te je izborila plasman u viši rang natjecanja, u 1. ŽNL Zapad, obzirom da dva najuspješnija sastava (Croatia Pojatno i Samoborski Otok) nemaju ispunjene sve potrebne uvjete za ulazak u viši rang.

Na klupskom igralištu u Kozlikovu održan je Kid's Day, a tom su prilikom u goste Dinamu iz Okića stigli proslavljeni jaskanski nogometaš Denis Kolinger, dijete Nogometnog kluba Jaska, bivši kapetan zagrebačke Lokomotive, a danas prvotimac danskog Vejlea. Tom su događaju nazočili i Luka Pavlak, dijete okićkog kraja, član vinkovačke Cibalije, te vratar Matej Delač, inače okićki zet, bivši član engleskog Chelsea, a sada čuvar mreže danskog Horsensa. Prelijepi dan su na kraju začinili prstići okićkog kluba, pobjedom protiv svojih vršnjaka iz Vinogradara, rezultatom 1:0 u posljednjem ligaškom kolu ove sezone.

Na kraju ove priče, svakako treba istaknuti da je proteklih dana Dinamo iz Okića potpisao sporazum o suradnji s prvoligašem iz Pule, NK Istra 1961. Potpisani ugovor predstavlja međusobnu podršku, savjetodavnu djelatnost NK Istra 1961 te proširenje utjecaja i djelovanja pulskog prvoligaša u različitim dijelovima Hrvatske. Sportski direktor okićkog Dinama Mario Karasman tom nam je prilikom rekao da je Dinamo Okić time postao prvi klub van Istarske županije s kojim je prvoligaš Istra 1961 potpisala sporazum o suradnji, te ističe ponos svih u okićkom klubu činjenicom da je baš njihov klub Istra 1961 prepoznala kao ozbiljnog partnera u širenju svoje nogometne škole na prostor šire regije.

(Tomislav Tadić)

Galerija slika

Male nogometaše Dinama iz Okića iznenadili proslavljeni Jaskanci, klub potpisao suradnju s NK Istrom 1961

Podijeli