Novosti Sport Događanja

Mlađi kadeti Košarkaškog kluba Jaska četvrti u županijskoj ligi

11.02.2016. / Nefertum IT
Mlađi kadeti Košarkaškog kluba Jaska osvojili su četvrto mjesto u ligi Zagrebačke županije u kojoj se natjecalo osam klubova. Uz sedam županijskih klubova (Gorica, Ivanić, Jaska, Samobor, Fortuna Zaprešić, Vrbovec i Dugo Selo) u ligi koju organizira Košarkaški savez Zagrebačke županije već tradicionalno sudjeluje i Košarkaški klub Podsused.

-Naši najmlađi košarkaši odigrali su pregršt korisnih utakmica u kojima je bilo i pobjeda i poraza, ali lijepo je znati da Jaski u leđa gledaju veći gradovi u županiji. Od naših dječaka najviše su se istakli kapetan Patrik Milković te Marko Antonio Turkalj koji su svojim igrama zaslužili i poziv u selekciju Zagrebačke županije- istaknuli su u Košarkaškom klubu Jaska koje ovog mjeseca očekuje novo natjecanje pod okriljem Košarkaškog saveza Zagreba koje će obuhvatiti klubove iz Zagreba, te Zagrebačke, Karlovačke, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke županije.

kk velika.jpg

KONAČNI POREDAK MLAĐE KADETSKE LIGE ZG ŽUPANIJE
1.KK Gorica, 2. KK Ivanić, 3. KK Podsused, 4. KK Jaska, 5. KK Samobor, 6. KK Fortuna Zaprešić, 7. KK Vrbovec, 8. KK Dugo Selo


Podijeli