°C 24

Mladina okupila zaljubljenike u motocross

19.06.2018.

Maja Ivčić

Mladina je za vikend 16. i 17. lipnja bila domaćin ljubitelja motociklizma. Ondje se održalo Otvoreno prvenstvo Hrvatske te Europsko prvenstvo u motocrossu.

Motocross staza na Mladini kraj Jastrebarskog jedna je od najljepših motocross staza u Europi, ako ne i na svijetu. Priznaju to mnogi entuzijasti i ljubitelji motocrossa koji svake godine ondje dolaze uživati u atraktivnim vratolomijama europske motocross elite.Na Mladini se tako i proteklog vikenda okupio velik broj obožavatelja motocrossa i natjecatelja Otvorenog prvenstva Hrvatske te 16. Europskog prvenstva koje je i ovog puta organizirao Motocross klub Jaska u suorganizaciji s Autoklubom Jastrebarsko.Ovo događanje svake godine u naš grad privuče brojne posjetitelje te tako promovira sportski potencijal našeg kraja.

U Jaski su se okupili i ponajbolji vozači iz europskih zemalja koji su publici pružili vrlo atraktivne prizore vožnji Mladinom.Motocross prvenstvo održano je pod počasnim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i Pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

(foto 1,3,4: JASKAdanas/foto2: Motocross klub Jaska facebook)