Novosti Sport Događanja

Mladinska ulica pobjednik Turnira

30.06.2014. / Nefertum IT
U organizaciji MNK Jastreb proteklog vikenda održan šesti po redu malonogometni turnir ekipa jaskanskih ulica.

U izuzetno kvalitetnom i uzbudljivom finalu rezultatom 2:0 do titule najboljih haklera ulica i pobjednika Turnira ulica 2014 došli su uporni i u ovom trenutku najbolji dečki iz Mladinske ulice.

turnir ulica1.jpg
(Foto: MNK Jastreb)

U zaista uzbudljivoj finalnoj utakmicu mogao se gledati odličan nogomet u kojoj je ekipa iz Radničke ulice dala sve od sebe da po prvi puta osvoji ovaj turnir. Na njihovu žalost Mladinska ulica je bila pretvrd orah. Dok su treći bili prošlogodišnji prvaci iz Šenoine.

Titula najboljeg igrača turnira zasluženo je pripala Karlu Ćoliću iz pobjedničke ekipe iz koje dolazi i najbolji golman turnira Mladen Nežić. Najbolji strijelac bio je Antonio Smičiklas, koji je jednostavno bio prebrz za protivničke obrane. U revijalnom dijelu turnira pobjednik u pucanju sedmeraca bio je Josip Jurinić.

turnir ulica2.jpg
(Foto: MNK Jastreb)

Pobjednicima Turnira ulica nagradu je uručio gradonačelnik Grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel, a nagrade za drugo i treće mjesto uručio je dogradonačelnik Domagoj Šlat, dok je pojedinačne nagrade uručio direktor Cesta d.o.o. Jastrebarsko Renato Molc.

turnir ulica4.jpg
(Foto: MNK Jastreb)

- Posebno nas veseli što je ovogodišnji turnir prošao bez incidenata, s obzirom ma velika rivalstva koja postoje između timova. Velike zahvale idu gradonačelniku Novoselu i nezaobilaznoj ravnateljici Osnovne škole Sanji Sertić koja je i ove godine omogućila održavanje turnira na školskim terenima, zatim Mladenu Budinščaku, predsjedniku Športske zajednice Grada Jastrebarskog koji je organizatorima uvijek na usluzi, i naravno Svetojanskim mažoretkinjama koje su svojim nastupom uljepšale turnir – istaknuli su organizatori.

turnir ulica3.jpg
(Foto: MNK Jastreb)

Organizator turnira ulica MNK Jastreb se od srca zahvaljuje i svim sponzorima na svojem doprinosu te prije svega svojim igračima i spimatizerima MNK Jastreba na svesrdnoj pomoći u organizaciji Turnira Ulica te svim ljudima koji su došli bodriti svoje susjede.

Podijeli