Novosti Sport Događanja

Na krilima Ivana Podgorščaka do duple krune

03.06.2015. / Nefertum IT
Nakon osvajanja Kupa, malonogometaši Prigorca sinoć su kolo prije kraja remijem u Gornjoj Zdenčini (2:2) osvojili i prvenstvo. Kako je dva kola prije kraja Okić koji je u petak trebao gostovati u Dragovanjšćaku odustao od natjecanja, momčad Prigorca je osvojila presudan bod za osvajanje duple krune.

prigorac velika 1.jpg

-Nama je za osvajanje prvog mjesta trebao jedan bod. Nismo se ni snašli, a već smo bili u minusu od dva gola, da bi do kraja ipak uspjeli izjednačiti. Sama utakmica je odigrana pred lijepo popunjenim gledalištem, jer svi su željeli prisustvovati ovoj utakmici- o utakmici će tajnik MNK Prigorac, Nedjeljko Kozlovac.

Junak Ivan Podgorščak

Utakmicu je bolje otvarila domaća momčad koja je preko Fabeka nakon deset minuta igre imala vodstvo od 2:0. Činilo se tada kako trofej izmiče iz ruku Prigorčevih igrača, no u nastavku susreta nakon „jezikove juhe“ trenera Danijela Študira na teren je istrčala preporođena momčad koja preko Krunoslava Všetečke izjednačuje rezultat. Uz dvostrukog strijelca, šou je priredio i mladi vratar Ivan Podgorščak koji je u drugom dijelu zaključao svoja vrata izludivši domaće igrače koji ga nisu uspjeli svladati. Posljednju priliku su imali deset sekundi prije kraja kada je obranio kazneni udarac Fabeku nakon čega je moglo započeti veliko slavlje koje je potrajalo do dugo u noć. 

prigorac velika.jpg

Ostali rezultati

U ostalim utakmicama 21. kola Lučelnica je s 1:0 svladala Bratinu, Domagović Slavetić s 8:4, Čeglje su sa 7:4 bili bolje od Klinča Sela, dok je utakmica između Okića i Jastreba registrirana rezultatom 5:0 u korist Jastreba.  

POREDAK
1. Prigorac 47, 2. Goli Vrh 46, 3. Jastreb 46, 4. Gornja Zdenčina 41, 5. Bratina 36, 6. Lučelnica 29, 7. Slavetić 18, 8. Domagović 18, 9. Klinča Sela 10, 10. Okić 9, 11. Čeglje 9

Podijeli