Novosti Sport Događanja

Na krilima Štuleca i Gavarića do nove pobjede

18.05.2015. / Nefertum IT
Vinogradar je s uspjehom preskočio još jednu prepreku u prvenstvu Međužupanijske lige zadržavši tri kola prije kraja bod prednosti pred Lekenikom. U jučer odigranoj utakmici 27. kola igrači trenera Stjepana Gomerca su s 4:1 svladali goste iz Grada na četiri rijeke, momčad Karlovca 1919, koja je domaćinima dobro parirala u prvih pola sata igre.

vinogradar velika 1.jpg

Štoviše, gosti su u 15. minuti mogli i povesti, no lijepom intervencijom se istaknuo Josip Braje sačuvavši svoju mrežu netaknutom. Uslijedio je potom protuudar domaće momčadi koja je povela preko Željka Štuleca, koji je iza Perice Vucelića pospremio odbijanac Mihaela Medvena. Pet minuta kasnije gosti su preko Bilavčića poravnali rezultat, nakon čega su se domaćini razbudili i zaigrali na očekivanoj razini. Započela je nakon izjednačenja opsada gostujućih vrata, a prije odlaska na odmor Gavarić je domaću momčad vratio u rezultatsku prednost poentiravši glavom nakon centaršuta Domagoja Abramovića iz kornera.

vinogradar velika 2.jpg

U nastavku susreta mladoj gostujućoj momčadi je ponestalo snage, što su domaćini iskoristili s još dva zgoditka koja su poptpisali Željko Štulec i Stefan Gavarić.

-Znamo da su nam sve utakmice do kraja kvalifikacijske, tako da se u slučaju poraza gubi i prvenstvo. Sigurno da to nosi i određeni stres, tako da se s time moramo nositi i igrati pod tim pritiskom ako želimo biti prvi. Dečki su u tome danas uspjeli i nadam se da će tako biti i u sljedećim kolima- poslije utakmice nam je rekao trener, Stjepan Gomerac. 

vinogradar velika.jpg 

MŽNL, 27. kolo
NK VINOGRADAR – NK KARLOVAC 1919 4:1 (2:1)
SRIJELCI:
1:0 Štulec (16), 1:1 Bilavčić (21), 2:1 Gavarić 36), 3:1 Štulec (55), 4:1 Gavarić (61)
NK VINOGRADAR: Braje, Vukić (od 73. Dugić), Povrženić, Medven (od 55. Bucković), Gavarić, Žulj (od 62. Španić), Kahrimanović, Domajničić, Lončar, Abramović (od 77. Stanić), Štulec (od 68. Samardžić). TRENER: Stjepan Gomerac
NK KARLOVAC 1919: P. Vucelić, Jaković, Rakocija, Veselić, Musulin, Strgar, Šalić (od 11. Barko, od 87. Selimović), Bilavčić (od 74. Čakarić), Amić, Turkalj (od 89. N. Vucelić), Capan (od 60. Štefančić). TRENER: Sanjin Lucijanić

Podijeli