Novosti Sport Događanja

Nastavlja se Besplatno nordijsko hodanje u Parku

23.09.2020. / Maja Peranić

U Jastrebarskom sljedeći tjedan počinje nastavak provođenja sportsko rekreacijske aktivnosti Besplatno nordijsko hodanje u Parku. Ova popularna aktivnost namijenjena je prvenstveno kao tjelesna aktivnost osoba treće životne dobi, a u Jastrebarskom su je prepoznale osobe svih starosnih kategorija.

-Zahvaljujući potpori Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije omogućeno je da se tri puta tjedno, u Perivoju dvorca Erdödy aktivno rekreira i vježba pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja. Ova aktivnost ima i potporu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te je uzeta kao primjer dobre prakse i već nekoliko godina je uključena u nacionalni projekt Živjeti zdravo, kroz program Hodanjem do zdravlja - ponosno ističu organizatori.

Termini održavanja ove aktivnosti su, ponedjeljak, srijeda i petak od 18:30 do 19:30 sati, a prvi termin je sljedeći ponedjeljak, 28. rujna. Vježbanje svaki puta započinje ispred Žitnice u Perivoju Erdödy, a ponedjeljkom i petkom hodači osim u Parku hodaju i po ulicama grada, dok je srijeda rezervirana samo za aktivnost u samom Perivoju dvorca Erdödy.



-Svi novi zainteresirani mogu se pridružiti ovoj aktivnosti svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u navedenom vremenu. Organizatori osiguravaju svima koji nemaju svu potrebnu opremu. Ovaj program će se provoditi poštujući sve propisane mjere Stožera Civilne zaštite Jastrebarsko - kazali su iz Društva za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ te pozivali sve zainteresirane da se priključe nordijskom hodanju.

Galerija slika

Nastavlja se Besplatno nordijsko hodanje u Parku Nastavlja se Besplatno nordijsko hodanje u Parku Nastavlja se Besplatno nordijsko hodanje u Parku Nastavlja se Besplatno nordijsko hodanje u Parku Nastavlja se Besplatno nordijsko hodanje u Parku Nastavlja se Besplatno nordijsko hodanje u Parku

Podijeli