Novosti Sport Događanja

Neokrznuti na neugodnom gostovanju u Kurilovcu

27.04.2015. / Nefertum IT
Nogometaši Vinogradara neokrznuto su prošli kroz neugodno gostovanje u Kurilovcu gdje su domaćina, NK Udarnik svladali s 2:1. Nije momčad trenera Stjepana Gomerca odigrala utakmicu za pamćenje, no zahvaljujući preokretu u drugih 45. minuta došla je do nova tri boda čime je i dalje zadržala ostojanje od tri boda pred prvim pratiteljem, Lekenikom koji je u ovom 24. kolu lako slavio u susretu protiv Savskog Marofa.

mznl velika.jpg

Nisu nogometaši Vinogradara dobro ušli u utakmicu, što je mlada domaća momčad iskoristila, stvorivši u prvih dvadeset minuta dvije stopostotne šanse koje nisu uspjeli realizirati. Međutim, bolju igru domaćini su okrunili vodećim zgoditkom u 25. minuti u režiji Ivana Šestoka. Jedini ozbiljniji udarac prema domaćim vratima uputio je iz velike udaljenosti Mario Lončar, što je bila laka zadaća za domaćeg vratara.

U nastavku susreta trener Vinogradara, Stjepan Gomerac sve je karte bacio u napad. Donijelo je to njegovoj momčadi izjednačenje u 64. minuti za koje je pogodio Željko Štulec, koji je tako i u trećem uzastopnom susretu bio strijelac. Promjene rezultata nije bilo do 89. minute u kojoj je za tri boda i pobjedu s jedanaest metara pogodio Stefan Gavarić.

mznl velika 1.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 24. KOLO
NK UDARNIK – NK VINOGRADAR 1:2 (1:0)
STRIJELCI:
1:0 Šestok (25) 1:1 Štulec (64) 1:2- 11m Gavarić (89)
NK UDARNIK: Feljan, Sabljak, Župetić (od 80. Augustić), Katanić, Šarić, Šestok (od 72. Škraba), Brajko, Kovačić, Radoš, Landeka, Vinković. TRENER: Saša Sabljak
NK VINOGRADAR: Braje, Povrženić, Mačešić, Medven (od 46. Domjančić), Gavarić, Žulj (od 29. Španić), Samardžić (Bucković), Kahrimanović, Lončar, Abramović (od 71. Galić), Štulec (od 90. Dugić). TRENER: Stjepan Gomerac  

Podijeli