Novosti Sport Događanja

Nikola Smolić postavio novi rekord na zimskoj brdskoj ligi Japetić

20.02.2019. / Redakcija

Zimska brdska liga Japetić 2018/2019 trčala se u 11 kola od 18. studenog 2018. do 17. veljače 2019 godine, a ukupno je sudjelovalo preko 150 trkača i 30 biciklista.

Na dugoj stazi kod žena najbolje su bile Zorica Cvanciger, Mirjana Kolar i Ivana Radović, a kod muškaraca Nikica Vrabac, Mladen Lišnjić i Goran Stanojević.  Na kratkoj stazi najbolje su bile Dina Kuiš, Marija Simeonov i Vesna Brajak, a najbolji Jože Župan, Stane Duh i Stjepan Jandrečić.



Kod biciklista najbolje tri žene su bile Miroslava Krzmanović, Oana Bacanu i Larisa Šoln, a kod muškaraca Zvonimir Brleković, Zoran Zorko i Hrvoje Vešligaj.  Nadalje, u poredak vrednovan bez hendikepa prema najbržim vremenima tijekom lige u svim kategorijama bio je sljedeći.

Na dugoj stazi najbrže su bile Zorica Cvanciger, Mirjana Kolar i Ivana Radović, a najbrži Dražen Sikirica, Mladen Lišnjić i Alex Weiss. Na kratkoj stazi Dina Kuiš, Vesna Brajak i Brižit Jagarinec.

Na kraju je potrebno spomenuti da je ove godine Nikola Smolić postavio novi rekord kratke staze od Šumskog dvora do Japetića s vremenom 21:16!

Podijeli