Novosti Sport Događanja

NK Jamnica organizira turnir mladeži "Ivica Rožić- Roki"

17.11.2016. / Nefertum IT
Nogometni klub Jamnica u tri će vikenda (26./27. studenog, 3./4. prosinca te 10./11. prosinca) organizirati drugi memorijalni turnir mladeži „Ivica Rožić- Roki“ koji će se odigrati u sportskoj dvorani u Pisarovi. Prošle godine na turniru su sudjelovale 92 ekipe, a organizatori se nadaju kako će i ovogodišnji turnir biti na istoj razini.

roki velika.jpg

Na parket će prvi izaći prstići i limači koji će svoje utakmice odigravati 26. i 27. studenog, a za prvi vikend turnira do sada su se prijavili Brezovica, Zdenčina, Dinamo Hidrel, Vatrogasac Mekušje, ŠN No Limit Virovitica, Bregana, Jamnica, Jaska, Mladost (KS), ŠN 1. gol Rijeka, Karlovac, Stupnik i Vinogradar.

Prijave za turnir pionira koji će se održati 3. i 4. prosinca otvorene su do 28. studenog, dok su prijave za kadete i juniore koji igraju 10. i 11. prosinca otvorene do 5. prosinca. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 300 kuna, a organizatori su osigurali nagrade za prve četiri momčadi kao i za najbolje pojedince. Prijave i informacije za turnir mogu se dobiti na broj mobitela 099/334 – 3443 (Damir), na mail nogometniklub.jamnica@gmail.com; damir.krpan@zg.htnet.hr te na  facebook stranici kluba.

Podijeli