Novosti Sport Događanja

NK Jaska startala s pripremama

30.01.2021. / Redakcija

Odmah po ukidanju "embarga" za treniranje od strane Stožera civilne zaštite, nogometaši Jaske predvođeni svojim trenerskim tandemom Mislavom Bradvićem i Viktorom Šimanovićem, startali su sa zimskim pripremama za drugi dio sezone u 1. ŽNL Zapad, u kojoj Jastrebovi trenutno drže četvrto mjesto. Modri s Centrale trenirat će četiri puta tjedno, a za sada još neće biti odigravanja pripremnih utakmica.

U odnosu na jesenski dio sezone, igrački kadar ostao je nepromijenjen, tako da su trenerima Bradviću i Šimanoviću na raspolaganju: Danijel Budinšćak, Mladen Nežić, Bruno Mataušić, Marko Miljević, Karlo Novosel, Josip Cuković, Ignac Jerbić, Tomislav Nad, Florian Pintarić, Tin Borovec, Tomi Kopić, Antonio Smičiklas, Ivan Borković, Patrik Cipovec, Franko Jukić, Tomislav Tandarić, Kristijan Kurpes, Krunoslav Všetečka, Luka Mravunac, Dominik Stipić, Luka Pustaj, Mario Mioković, Lovro Bubanović, Karlo Vidaković, Fran Vidas i Luka Štefić.

Tijekom nadolazećih dana moguć je po jedan dolazak i odlazak, a iz stručnog stožera emitiraju zadovoljstvo ostankom momčadi na okupu, čime su stvoreni preduvjeti za nastavak borbe za mjesto u vrhu ligaškog poretka. Od klupskih aktualnosti, spomenimo još da je elektronskim putem održana Redovna godišnja skupština kluba, na kojoj su usvojena sva izvješća za prethodnu, kao i planovi i prijedlozi za ovu, 2021. godinu.

(Tomislav Tadić)

Podijeli