Novosti Sport Događanja

NK Jaska Vinogradar i NK Ban Jelačić remizirali

11.10.2021. / Maja Peranić

Sjajnu utakmicu po tmurnom, kišovitom i vjetrovitom vremenu, ali na vrlo dobrom terenu odigrali su Jaskanci i njihovi gosti iz Vukovine. U prvom poluvremenu gosti su potpuno nadigrali domaću momčad. Bili su dominantni, brži, opasniji, jači u svakom duelu, a već u 17. minuti su uz pomoć darežljivih domaćina imali dva pogotka prednosti. Domaći "brod" opasno se ljuljao, prijetio je potop i činilo se da će Jastrebovi teško stradati, a onda se sve okrenulo i promijenilo.

U posljednjim trenucima prvog dijela igre, Vračević je najprije izborio, a potom i realizirao kazneni udarac, vrativši time svoju momčad u igru. U nastavku utakmice domaći je trener Lucijanić s tri izmjene promijenio "krvnu" sliku svog sastava. Jastrebovi su zaigrali čvršće, hrabrije i konkretnije, pritiskali su zadnju liniju Jelačića i izjednačenje je visilo u zraku. Do poravnanja je došlo u 84. minuti kada je u gužvi najbolje reagirao debitant u momčadi kluba s Centrale Kenan Čejvanović.

U zadnjih pet-šest minuta najprije Vračević ne koristi čisti zicer, a potom nakon pogreške u domaćoj obrani, Karlo Novosel dva udarca gostiju izbija sa same gol linije i čuva jedan bod svojoj momčadi. Na kraju, možemo konstatirati da je svakom sastavu pripalo po poluvrijeme i da je podjela bodova najpravedniji ishod ove žustre i zanimljive utakmice.

JASTREBARSKO - Stadion Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 50. Sudac: Radišić (Zaprešić) 6,5. Pomoćnici: Lacković (Jablanovec) i Horvatić (Zaprešić).
STRIJELCI: 0:1 - Miletić (13), 0:2 - Memić (17), 1:2 - Vračević (44-11m), 2:2 - Čejvanović (84).
JASKA VINOGRADAR: Braje 6, Novosel 7, Borovec 6,5, L. Mravunac 6 (od 46. M. Mravunac 6,5), To. Nad 6,5, Vračević 7, Vulje 6 (od 46. Miljević 7), Mesic 6, M. Borković 6, Čejvanović 7, Všetečka 6 (od 46. Kordić 6,5). TRENER: Sanjin Lucijanić 6,5.
JELAČIĆ: Sakač 7, Rovišan 6 (od 55. Harambašić 6), Krasnić 6,5, Memić 7 (od 79. Nezirović -), Nikić 7, Miletić 7 (od 79. Karaula -), Maslač 6,5, Matić 6, Čumpek 6, Prizmić 6,5, Zagorec 6. TRENER: Stefan Rajić 6.
CRVENI KARTONI: M. Borković (80) i Matić (80).
IGRAČ UTAKMICE: Karlo Novosel.

 

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA - 9. KOLO
AUTOR: TOMISLAV TADIĆ

Podijeli