Novosti Sport Događanja

NK Jaska Vinogradar pobjedom protiv Lomnice zatvorili jesensku polusezonu

21.11.2021. / Redakcija

Na oproštaju od jesenske polusezone i kalendarske godine, Jastrebovi su zaskočili i potpuno zasluženo svladali drugoplasiranu Lomnicu, prekinuvši niz Lomničana od 11 utakmica bez poraza. Utakmica je odigrana po teškom i blatnjavom terenu, te obavijena maglom, iz koje su Jaskanci na koncu izašli kao pobjednici. Nismo vidjeli puno pravih prigoda, a najbolje šanse propustili su Borna Kordić u 48. minuti za domaću momčad i Karlo Arbanas u 67. minuti za gostujući sastav.

Momčad s Centrale bila je većim dijelom utakmice poduzetnija i ambicioznija, kontroliravši zbivanja na travnjaku, a trenutak odluke dogodio se u trećoj minuti sudačke nadoknade. Netko od Lomničana zahvatio je u svom šesnaestercu loptu rukom, sudac Cikojević rezolutno pokazuje na bijelu točku, a Ivica Vračević hladnokrvno pogađa za pobjedu svoje momčadi. Jastrebovi su tako uspješno zaključili turbulentnu jesen, prezimivši na 12. mjestu, s priključkom prema sredini ligaškog poretka.

Posljednje tri ovojesenske utakmice u kojima su Jaskanci protiv momčadi iz vrha osvojili sedam bodova, pokazuju da se momčad definitivno posložila i stabilizirala, te uz eventualno pokoje pojačanje s optimizmom može gledati prema proljetnom nastavku sezone

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA -  15. KOLO:

JASKA VINOGRADAR  -  LOMNICA  1 : 0

JASTREBARSKO - Stadion Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 100. Sudac: D. Cikojević (Sveta Nedelja). Pomoćnici: Rešetar i Kupres (oba iz Samobora).
STRIJELAC: 1:0 - Vračević (90-11m).
JASKA VINOGRADAR: Braje, Kordić, Novosel, Borovec, L. Mravunac, Tv. Nad, Vračević (od 90. Miljević), Kopić (od 77. Všetečka), M. Mravunac (od 88. Mesic), M. Borković, Ćejvanović. TRENER: Sanjin Lucijanić.
LOMNICA: Pogledić, Gršić, Dijanežević, Skupnjak (od 55. Ka. Arbanas), Kr. Arbanas, Mandura, Ćurić, Mostarlić (od 46. Grdenić), Bubalo, Čizmadija, Grgić. TRENER: Stjepan Deverić.
IGRAČ UTAKMICE: Tomi Kopić.

Autor: Tomislav Tadić

Podijeli