Novosti Sport Događanja

Nogometni klub Domagović slavi 65 godina djelovanja

15.06.2016. / Nefertum IT
Povodom 65.-te godišnjice djelovanja Nogometni klub Domagović organizira malonogometni i veteranski turnir, te dječje sportske igre koje će održati u nedjelju, 19. lipnja. Prijave za sudjelovanje na turniru primaju se do petka, 17. lipnja kada će se odžati i izvlačenje parova u CB Kod Jure. Ukoliko želite prijaviti svoju momčad to možete učiniti na broj 098/187-0805.

-Mi očekujemo deset malonogometnih i isto toliko veteranskih momčadi. Što se tiče dječje olimpijade njome želimo potaknuti djecu da se bave sportom, te promovirati fair-play kaže nam Jurica Paljug.

Za najbolje momčadi malonogometnog turnira osigurane su novčane nagrade i pehari, dok će najbolja veteranska momčad za nagradu dobiti pečenog odojka, a drugoplasirana dvije gajbe piva.

domagovic velika.jpg

Želja je pridobiti nove članove
 
Nogometni klub Domagović danas u svom satavu ima jedino veteransku i malonogometnu momčad, a ovim velikim događajem u klubu žele pridobiti nove članove.

-Naša je želja potaknuti djecu da se uključe u rad kluba kako bi mogli osnovati generaciju pionira, a danas sutra i seniorsku momčad- rekao nam je Jurica.

Cjelodnevno sportsko druženje u Domagoviću započinje u 9 sati, a završit će velikom veselicom na otvorenom uz svirku u živo.

Podijeli