Novosti Sport Događanja

Nova oprema za najmlađe Dinamovce

23.02.2015. / Nefertum IT
Sve selekcije nogometnog kluba Dinamo Okić počele su s pripremama i odigravanjem prijateljskih utakmica za nadolazeći proljetni dio prvenstva, a ove subote prije odigravanja prijateljske utakmice prstića Dinama i Jaske održana je kratka svečanost primopredaje dresova i opreme za selekciju prstića.

Naime, tvrtka Tahograf d.o.o. iz Svete Nedelje donirala je komplet dresova i opreme za najmlađu selekciju kluba. Predstavnik tvrtke Dejan Juranić, koji je ujedno i član Izvršnog odbora NK Dinamo Okić na kratkoj je svečanosti predao komplet dresova i opreme predsjedniku kluba Hrvoju Lafteru. Juranić je pritom zaželio najmlađim članovima puno veselja i uspjeha u igri, a predsjedniku kluba puno uspjeha u daljnem radu kluba kao i u radu trenutno jedne od najkvalitetnijih nogometnih škola na području Jastrebarskog i okolice.

okic velika.jpg

Predsjednik kluba Hrvoje Lafter, inače jaskanski odvjetnik koji je u rujnu 2014. godine preuzeo vođenje kluba iz Kozlikova, izrazio je zahvalu na donaciji tvrtci Tahograf d.o.o., te tom prilikom zahvalio i svim ostalim donatorima i prijateljima kluba koji pomažu u svakodnevnom radu i funkcioniranju kluba, što sa svojim donacijama ili sa svojim radom u klubu.

Podijeli