Novosti Sport Događanja

Nova pobjednička serija Jaske Vinogradar

25.09.2023. / Damir Žbulj

Nogometaši Jaske Vinogradar, nakon tri uzastopna poraza u 4. NL Središte Skupina B, vratili su na pobjedničke staze 3:2 pobjedom kod Gradića, nakon toga su napunili mrežu Croatije iz Hrastja, a onda su bili uvjerljiv i na gostovanju u Kerestincu...

Za slavlje u velikogoričkim Gradićima zaslužni su bili Borna Kordić i dvostruki strijelac Marko Kelava, u 'sedmici' protiv Croatije Kordić je zabio hat-trick, Kelava je opet bio dvostruki strijelac, dok su jednom poentirali i Martin Bašić i Josip Španić.

Ekipa Sanjina Lucijanića je briljirala i u Kerestincu, a u mreži Topa završila su četiri komada, uz četiri različita strijelca. Tvrtko Nad i Borna Kordić su pogađali u prvom, a Matija Krnjus i Tomi Kopić u drugom dijelu.

U početnoj postavi bili su kapetan Josip Braje, Josip Španić, Matija Krnjus, Daniel Mićunović, Marko Kelava, Borna Kordić, Tvrtko Nad, Ivan Miščin, Nikša Kosanović, Josip Obradović i Mario Meter. S klupe su ušli Martin Bašić, Tomi Kopić, Martin Lukina i David Fabijančić.

Nevjerojatan niz bez poraza Jaske Vinogradar, koji je trajao gotovo 22 mjeseca i 49 utakmica, uz 19 uzastopnih pobjeda, prekinuo je Mraclin, početkom rujna. 

Jastrebove u srijedu, 27. rujna, očekuje utakmica šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa kod Karlovca, člana 2. NL, trećeg ranga hrvatskog nogometa.

 

Standings provided by Sofascore

 

Podijeli