Novosti Sport Događanja

NS Jastrebarsko: Zatraženo razdvajanje 2. ŽNL

07.07.2015. / Nefertum IT
Redovitu godišnju skupštinu održalo je Nogometno središte Jastrebarsko. Uz izvješća koja su prihvaćena jednoglasno bez većih rasprava, Skupština je usvojila i novi Statut koji je usklađen s novim zakonskim odredbama. Isto tako Skupština je jednoglasno usvojila i prijedlog Alena Gvozdanovića iz Pribića koji je Skupštini uputio prijedlog da se Druga županijska liga razdijeli na dvije skupine, jer na isti je način posljednjih godina igrana Druga županijska liga- skupina istok.

Ovaj prijedlog NS Jastrebarsko je proslijedio Izvršnom odboru Nogometnog saveza Zagrebačke županije koji će donijeti konačnu odluku. Bilo kako bilo osam jaskanskih klubova u narednoj će sezoni igrati u toj ligi, jer starosjediocima se priključila Jaska, koja je napustila Prvu županijsku ligu.

NS JASTREBARSKO VELIKA.jpg

-Sve u svemu lanjska sezona je prošla prema očekivanjima. Šteta zbog pada Jaske u najniži rang. Klubovi nam jedva preživljavaju, bore se da prežive jer sponzora nema, a najveći uspjeh nam treba biti to što nam se ni jedan klub nije ugasio, te što će svi i u narednoj sezoni biti u natjecanju- rekao nam je dopredsjednik Nogometnog središta Jastrebarsko, Nedjeljko Kozlovac.

Podijeli