Novosti Sport Događanja

Od autsajdera do iznenađenja turnira

07.04.2015. / Nefertum IT
Pula je bila domaćin ovogodišnjeg Masters turnira Hrvatskog stolnoteniskog saveza na kojem je igralo po 16 najboljih igrača u svakoj kategoriji. U tako jakoj konkurenciji zaigrao je i Jaskanac, Andrija Klepić  i to u kategoriji najmlađih kadeta. Klepić je na turnir stigao u svojstvu autsajdera kao četrnaestoplasirani, da bi odličnom igrom i osvajanjem trećeg mjesta postao najugodnijim iznenađenjem turnira.

andrija velika.jpg
FOTO: STK Jaska

Već u razigravanju po grupama priredio je veliko iznenađenje svladavši četvrtog, petog i petnaestog igrača s ljestvice koji su godinu dana stariji od njega. Nakon osvajanja prvog mjesta u grupi u četvrtfinalu je bio jednako uvjerljiv porazivši devetog igrača s 3:0, da bi ga u polufinalu svladao Petek.

-Ovaj iznenađujući uspjeh omogućio je Andriji novi veliki napredak na rang listi i to za čak pet mjesta te je sada na devetom mjestu najboljih najmlađih kadeta Hrvatske. S obzirom da su do kraja sezone preostala tri turnira, ima realnu šansu taj plasman još i poboljšati- kažu iz Stolnoteniskog kluba Jaska.

Podijeli