Novosti Sport Događanja

Odlični rezultati mlađih kategorija STK Jaska na regionalnom turniru

23.10.2019. / Redakcija

U Samoboru je održan 1. Otvoreni stolnoteniski turnir Regije srednja Hrvatska za mlađe kategorije na kojem su se odličnim rezultatima istakle mlađe kategorije STK Jaska.

U dvostrukoj reprizi osječkog finala kategorije mlađih kadetkinja Victoria Pustaj sa dvije, za razliku od Osijeka ovog puta sigurne i uvjerljive pobjede slavila je u dvije kategorije. Najprije je osvojila prvo mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, a potom je sve ponovila u srazu s istom protivnicom, trenutno vodećom mlađom kadetkinjom na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza i u višoj starosnoj kategoriji kadetkinja.

Odličnom igrom istaknuo se je i Mihael Matešić osvojivši drugo mjesto u kategoriji mlađih kadeta, a Ivona Ciban kod najmlađih kadetkinja ugodno je iznenadila osvojenim trećim mjestom u vrlo jakoj konkurenciji. Treba istaknuti i plasman u četvrtinu finala Davida Borkovića u kategoriji klinaca s obzirom da mu je to bio debitantski nastup na turniru.

STK Jaska

Galerija slika

Odlični rezultati mlađih kategorija STK Jaska na regionalnom turniru Odlični rezultati mlađih kategorija STK Jaska na regionalnom turniru Odlični rezultati mlađih kategorija STK Jaska na regionalnom turniru Odlični rezultati mlađih kategorija STK Jaska na regionalnom turniru

Podijeli