Novosti Sport Događanja

OK Jelen zadovoljan sezonom

06.11.2014. / Nefertum IT
Natjecanjem na Zagreb Openu koje je održano na Medvednici i službeno je završila sezona orijentacijskog trčanja u Hrvatskoj. Jaskanski klub, OK Jelen na Medvednici je bio zastupljen sa četiri natjecatelja, Danielom Fabijanićem i Marijanom Bogovićem koji su zauzeli četvrta mjesta, dok su Marko Košturić i Ivan Šeperić-Grdiša svoj nastup okončali na sedmom i dvanaestom mjestu.

ok jelen velika.jpg
FOTO: OK Jelen

U ovoj sezoni Jaskanci su sudjelovali na svim državnim natjecanjima, te na dvije utrke u Sloveniji. Klub je godinu završio na osmom mjestu, što je u odnosu na lani napredak za tri mjesta, a u postizanju ovakvog rezultata sudjelovalo je 12 natjecatelja.

-Uz to smo organizirali i dva natjecanja, jubilarnu 10. Neninu utrku kojom smo proslavili 20 godina postojanja kluba i na kojoj je nastupilo preko 150 natjecatelja, a drugu godinu za redom organizirali smo i jedinstveno orijentacijsko natjecanje u zatvorenom prostoru, u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Ukupno gledajući, klub je napredovao u odnosu na prethodne godine, no još uvijek ima mnogo mjesta za napredak i to planiramo maksimalno iskoristiti- poručili su iz OK Jelen.

ok jelen velika 1.jpg
FOTO: OK Jelen

Podijeli