Novosti Sport Događanja

Orijentisti trčali Varaždinom i Medvednicom

19.10.2016. / Nefertum IT
Pretposljednji vikend službenog dijela sezone orijentacijskog trčanja bio je kad su u pitanju natjecatelji Orijentacijskog kluba Jelen rezerviran za trčanje po Varaždinu i na zagrebačkoj Medvednici.

U Varaždinu su održana dva sprint natjecanja u kojima su Jaskanci postigli zadovoljavajuće rezultate. U najjačoj muškoj kategoriji Ivan Šeperić- Grdiša, Marko Košturić i Matija Puhek zauzeli su osmo, deveto i deseto mjesto dok su Daniel Fabijanić i Marijan Bogović bili peti i deseti u M35 kategoriji.

trka veklika.jpg

Na Medvednici je pak održano natjecanje na srednje staze, 16. Zagreb Open, gdje je OK Jelen nastupio u pojačanom sastavu. To se vidjelo i na rezultatima pa je Marijan Bogović u M45 kategoriji osvojio drugo mjesto, a Ivan Šeperić-Grdiša je pobijedio u M21B kategoriji.

trka velika 1.jpg

U istoj kategoriji Dragutin Mulig i Marko Košturić stigli su do petog odnosno osmog mjesta. Ana Beblek nastupila je u Ž21A kategoriji i zauzela osmo mjesto dok je Daniel Fabijanić bio dvanaesti u M35 kategoriji. Nove članice kluba, Željka Gajdek i Draženka Birkić, ostvarile su dobar plasman zauzevši četrnaesto i osmo mjesto u svojim kategorijama.

trka velika 2.jpg



Podijeli