Novosti Sport Događanja

Petravić poveo nogometaše Vinogradara

13.01.2015. / Nefertum IT
S pripremama za proljetni nastavak prvenstva sinoć su započeli nogometaši Vinogradara koje će u nastavku prvenstva s klupe predvoditi Damir Petravić. Na toj poziciji, Petravić je nasljedio Dražena Biškupa koji je klub s Mladine vodio u finišu jesenskog prvenstva. Za Petravića ovo nije prvi dolazak u Vinogradar, jer je na klupi sadašnjeg četvrtoligaša sjedio, kada je klub po prvi puta zaigrao u drugoligaškoj konkurenciji u sezoni 2007./2008..

vinogradar velika.jpg

-Sada me privukla volja i želja za povratkom kluba u viši rang, jer i sam klub ima takvu ambiciju. To se vidi i kroz igrački kadar koji je tu, a i sam Vinogradar je kao klub uvijek bio prepoznatljivih u hrvatskom nogometu- o dolasku u Vinogradar će Petravić.  
Prozivci i prvom treningu se odazvalo dvadesetak igrača među kojima nije bilo Borisa Kutleše i Pinheira koji su napustili klub, dok su se na prvom treningu od novih lica pojavili Gordan Golik i Josip Pajvot.

vinogradar velika 1.jpg

Cilj se zna

-Plan i ambicije su jasne, a to se vidi i dolaskom trenera Petravića. Treća liga i polufinale Kupa naš su cilj. Što se igračkog kadra tiče neke igrače imamo u planu angažirati, a ja vjerujem da će to biti gotovo tijekom ovog tjedna- ispričao nam je sportski direktor, Tomislav Višević.

Zbog problema s ozljedom zadnje lože nešto slabijim intezitetom je trenirao kapetan momčadi Marko Povrženić, dok su svi ostali igrači pod vodstvom Damira Petravića i njegovog strručnog stožera u kojem se nalaze Velimir Vidić i trener vratara Siniša Idrizi odradili kompletan trening. Tako će biti i narednih dana u kojima će momčad svakodnevno trenirati na Rudešu na terenu s umjetnom travom.

vinogradar velika 2.jpg

-Ja i stožer moramo biti pametni i dozirati treninge bez obzira što su ovi igrači kroz karijeru već prošli teške treninge. Ritam treninga će biti na većem nivou od ostalih klubova, a ja vjerujem da uz ovu kvalitetu koju imamo moramo ući u rang više- rekao nam je trener Petravić.

Pred igračima Vinogradra već 11. veljače je prva službena utakmica protiv Hajduka u četvrfinalu Kupa. Do tada će momčad odigrati pet prijateljskih utakmica, a sveukupno do prvenstvenog starta 1. ožujka i gostovanja u Zaboku ih je dogovoreno osam.

Podijeli