Novosti Sport Događanja

Pobjeda stolnotenisačica, poraz stolnotenisača

14.10.2015. / Nefertum IT
Proteklog vikenda je započela nova stolnoteniska sezona za mušku i žensku ekipu Stolnoteniskog kluba Jaska koje se natječu u Prvoj ligi. Na startu sezone jaskanski majstori celuloidne loptice su zabilježili polovičan uspjeh protiv ekipa iz Dugog Sela.

Minimalan poraz stolnotenisača

Domaćim porazom od Dugog Sela prvenstvo su otvorili jaskanski stolnotenisači. U dvoboju dvije vrlo izjednačene ekipe pobjeda je rezultatom 4:3 pripala gostima, koji su uspjeli nadoknaditi zaostatak od 3:2. U odlučujućem meču Lovro Tomac nije uspio kapitalizirati vodstvo od 2:0 u setovima kontra Mislava Martineka koji je gostima tako donio prve ovosezonske bodove.

-Unatoč porazu ekipa treba biti zadovoljna, jer ako nastavi s tako dobrom igrom kao što je bila u ovom susretu mogu se očekivati puno bolji rezultati u nastavku natjecanja- poručuju iz kluba.

stolni velika.jpg 

Povratak u ligu obilježile pobjedom

Jaskanske stolnotenisačice koji su se samoinicijativno vratile u Prvu ligu na startu prvenstva s 4:2 su svladale protivnice iz Dugog Sela revanširavši se tako dugoselskom klubu za poraz muške ekipe. U odnosu na lanjsku sezonu ekipa je doživjela jednu promjenu; Anju Ivanušu koja je prešla u redove Varaždina zamijenila je Irena Purkat. Ukupnu pobjedu domaćoj su ekipi osigurali upravo Purkat, par Brglez-Purkat, te Mirela Crnilo koja je slavila u dva pojedinačna meča.

U mečevima drugog kola mušku ekipu očekuje gostovanje u Zaboku, dok će djevojke put Baške Vode gdje ih očekuje susret protiv Uranie.


Podijeli