Novosti Sport Događanja

Počinje hokejaška liga

17.12.2015. / Nefertum IT
Večeras, na klizalištu na Štrosu počinje jaskanska hokejaška liga koja se svake godine održava u sklopu Adventa u našem gradu. Hokej će se, najavljuju organizatori, igrati svakog ponedjeljka i četvrtka, a prvo kolo zakazano je za večeras u 21 sat.

- Za titulu najboljih borit će se ukupno 6 ekipa, prema liga sistemu. Utakmice će se igrati ponedjeljkom i četvrtkom kasno navečer, u vremenu od 21 do 23 sata, kako bi klizalište što duže mogli koristiti ostali korisnici – istaknuli su organizatori.

hokej1.jpg

Većeras će tako u prvoj utakmici prvog kola snage na ledu odmjeriti prošlogodišnji pobjednici Godzille i ekipa Calimero, a nakon njih u drugoj utakmici Sportska škola Mali vitez i Foto Jaska. Od 22,10 sati igrat će se utakmica između ekipe Vukovi i ekipe Žuti mačak TV Bar.

U finalnoj utakmici prošlogodišnje lige pobjedu je uvjerljivo odnijela ekipa Godzilla koja je svladala ekipu Prezvušt. Kako im ide ove godine možete pogledati već večeras.

Organizatori jaskanske hokejaške lige u sklopu Adventa u Jaski su Grad Jastrebarsko, Turistička zajednica i Društvo Naša djeca Jastrebarsko.

Podijeli