Novosti Sport Događanja

Pojačana Lučelnica sanja naslov

01.10.2016. / Nefertum IT
Utakmica petog kola između Lučelnice i Golog Vrha bila je idealan povod i za naš odlazak u to pitomo mjesto Vukomeričkih gorica smješteno u općini Pisarovina. Dočekao nas je predsjednik Stjepan Škrinjarić i nekoliko navijača koji su malo uranili. Međutim, kako se približavao početak utakmice i broj domaćih pristalica bivao je sve veći.

-Ma okupilo bi se još više gledatelja, da smo igrali u petak, no kako su nas gosti zamolili da igramo dan ranije pristali smo na njihov prijedlog- rekao nam je predsjednik Škrinjarić koji je jako burno proživljavao svaki trenutak utakmice.

5 velika.JPG

Bila mu je to posljednja utakmicu uoči odlaska na Kosovo gdje će se zadržati u narednih mjesec dana. Razlog odlaska poslovne su obaveze.

-Momčad ostavljam na prvom mjestu s pet pobjeda. Nadam se da će dečki tako nastaviti i dalje- nastvio je Škrinjarić, čiji je prvi suradnik mladi Josip Sumrak koji je u klubu već devet godina.

Ciljana pojačanja

Osim što je aktivni igrač, on je u posljednjih sedam godina i tajnik kluba koji je osnovan 1995. godine. Ove godine ponovno je okupljena dobra mlada ekipa koja je na startu sve ugodno iznenadila.

-Ciljano smo doveli dva igrača, Juricu Kovačića i Ivana Šandora koji su uvelike poboljšali našu igru, a uz to sada na svakoj utakmici konačno imamo i više kvalitetih zamjena tako da tijekom cijele utakmice možemo držati dobar ritam- o rezultatima će Josip.

5 velika 1.JPG

Trenutno su igrači Lučelnice prvi, no do konačnog cilja ostalo je još puno utakmica.

-Uoči sezone dogovorili smo se da idemo pokušati osvojiti prvo mjesto- kaže nam Škrinjarić, dok Josip spušta loptu na zemlju.

-Prvi jesmo, no to trenutno nije bitno jer pred nama je još i doigravanje. Mi nismo favoriti, mi idemo iz utakmice u utakmicu pa šta bude- nadovezao se Josip.

Jedini promotori mjesta

Dobri rezultati stvorili su i dobru atmosferu koja na malonogometno igralište u Lučelnicu privlači sve više znatiželjnika.

-Atmosfera vam raste s rezultatima. Naš klub je jedini promotor mjesta obzirom da tu nema KUD-a niti DVD-a, zbog čega nam je drago da se na ovaj način čuje za nas u Jastrebarskom i Vukomeričkim goricama odakle su naši igrači- zaključio je razgovor tajnik Josip Sumrak.

5 velika 2.JPG

Prvi dojmovi na Lučelnicu ostali su nam u lijepom sjećanju, a nastave li dečki s ovakvim igrama i u narednim utakmicama nije isključen niti novi odlazak na neku od utakmica.

Podijeli