Novosti Sport Događanja

Porazom u Puli završile sezonu

26.03.2015. / Nefertum IT
Stolnotenisačice Jaske u posljednjem 18. kolu Superlige su gostovale u Puli kod istoimene domaće ekipe koja im je nanijela poraz rezultatom 4:1. Jaskankama je ovo bio 17 prvenstveni poraz uz jednu pobjedu što im je u konačnici donijelo deveto mjesto u konkurenciji deset ekipa. Ovaj rezultat u klubu je ocijenjen zadovoljavajućim, jer mlade jaskanske igračice, Mirela Crnilo, Nikolina Brglez, Josipa Stunja i Anja Ivanuša kao debitantice u najvišem rangu nisu razočarale.

stk velika.jpg
FOTO: STK Jaska

-Gotovo u svim susretima djevojke su igrale vrlo dobro, no bolje rezultate u tako jakoj konkurenciji bilo bi nerealno očekivati. Da li će nam osvojeno deveto mjesto donijeti ostanak u elitnom društvu, eventualne dodatne kvalifikacije ili će značiti povratak u 1. ligu ovisit će o razvoju situacije u preostalim ligama, ali i o odluci uprave STK Jaska- poručuju iz kluba.

Porazi od vodećih

Posljednje domaće susrete odigrali su stolnotenisači koji su ugostili dvije prvoplasirane momčadi, STK Kvarner i STK Srdoči. U oba susreta uspješniji su bili gosti koji su slavili s 4:1. Bez obzira na poraze Jaskanci su i dalje na trećem mjestu, a za potvrdu tog plasmana na kraju prvenstva potrebna im je pobjeda u posljednjem susretu protiv Industrogradnje u Zagrebu.

Podijeli