Novosti Sport Događanja

Posljednje kolo donijelo uzbudljiv rasplet

17.02.2016. / Nefertum IT
Desetim kolom službeno je završilo 14. izdanje Vina Kolarić zimske brdske lige Japetić na kojoj se posljednjeg natjecateljskog dana dogodio rasplet što je dalo dadatnu draž ovoj tradicionalnoj sportskoj priredbi koja svake godine okuplja sve više natjecatelja. Ove godine učešće je tako uzelo 150 natjecatelja iz dvadesetak klubova.

japetic velika.jpg

Na kratkoj stazi Štefica Leščić koja je bila vodeća uoči posljednjeg kola lošim nastupom je izgubila prvo mjesto te je pala na četvrto, dok je Daria Županić u borbi za prvu poziciju izgubila za manje od dva boda od Vesne Brajak. Do trećeg mjesta u ovoj kategoriji dotrčala je jedanaestogodišnja Leona Grubiša.

japetic velika 1.jpg

U muškoj konkurenciji na stazi iste duljine nije bilo uzbuđenja, a do naslova najboljeg stigao je Stjepan Jandrečić, drugi je bio Milan Beuk, a treći Nenad Ostojić. Na dugoj stazi najbržio je pak bio NikicaVrapac, dok se za drugu i treću poziciju odvijala prava gdje je Stjepan Cerovec izbio na drugo mjesto, dok je Mladen Lišnjić za manje od jedan i pol bod izgubio treće mjesto od Gorana Stanojevića.

japetic velika 2.jpg

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je Zorici Cvanciger, drugo Gabrijeli Šalković,a treće Andreji Režek.

Najuzbudljivije kod MTB-ikera

Ništa manje uzbudljivo nije bilo niti kod MTB-ikera. MarkoKatalenić za 0,14 bodova ili ti sedam sekundi preskočio je u posljednjem kolu Krešimira Račića koji je bio vodeći tijekom cijele lige. Treći je bio Nenad Cipriš, dok je kod MTB-ikerica sama na postolju bila višegodišnja pobjednica lige Barbara Račić.

japetic velika 3.jpg

Podijeli